Stijl

Je zit lekker in je vel en dat straal je ook uit. Je bent zelfverzekerd en ontspannen en daar hoef je geen ideaal figuur voor te hebben. Met kleding kun je dit laten zien. Kleding is ook een gevoel. Dit kan twee kanten uitgaan. Ik voel me vandaag niet lekker dus trek ik een oude spijkerbroek aan met een grote trui. Maar je kunt ook denken: ik voel me niet lekker dus ik tut me lekker op, mooie kleding, extra aandacht voor mijn haar en make-up.  Dan voel ik me vast weer lekkerder. Kleding is emotie!

Bij een stijladvies gaat het om het verbergen of benadrukken van bepaalde lichaamskenmerken. Het is een kwestie van je sterke punten benadrukken en minder sterke punten verbergen. Tijdens een stijladvies zal je ontdekken welk type je bent qua lichaamsvorm en persoonlijke stijl. Een harmonische verschijning hangt af van je kleding; kleur, pasvorm, belijning, materiaal en prints. Maar ook kapsel, make-up en accessoires. Al deze punten samen vormen een optimale verschijning en komen in een persoonlijk stijladvies aan bod.

Persoonlijk stijladvies:                                                                                                 € 65,00
inclusief naslagwerk