Permanente make-up

Permanente make-up … Dag en nacht verzorgd
Jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk door een natuurlijke styling van ogen, lippen en wenkbrauwen

Met permanente make-up (PMU) bent u dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. PMU is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien. Met PMU helpt u de natuur een handje; u hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna snel uw make-up bij te moeten werken.

PMU1

Lipcontour
Een lipcontour verfraait de lippen van mensen met smalle of ongelijke lippen. Door permanente make-up krijgt u een optisch mooie, strakke liplijn en een vol gevormde mond in uw eigen natuurlijke lipkleur. Vóór de pigmentatie worden in overleg met u de vorm en de kleur bepaald.

Wenkbrauwen
In overleg met u worden eerst de wenkbrauwen met potlood getekend om de kleur en de vorm te bepalen. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van uw gezicht afgestemd. Daarna worden de haartjes gepigmenteerd (shadow of hairstrokes), zodat u een natuurlijke uitstraling houdt en/of krijgt.

Eye-liner
Door het aanbrengen van een eye-liner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimplant voller.

PMU geeft een prachtig accent aan uw natuurlijke schoonheid!

Prijzen permanente make-up
Wenkbrauwen
Eyeliner boven
Eyeliner onder
Eyeliner boven en onder
Lipcontour
€ 250,00
€ 150,00
€ 150,00
€ 250,00
€ 250,00
Prijzen zijn inclusief 1 nabehandeling binnen 2 tot 6 weken
Na verloop van tijd vervaagd de kleur geleidelijk, het verschilt per persoon hoe snel dit proces gaat. U kunt de kleur weer laten opfrissen voor de onderstaande prijzen:
Binnen 1 jaar
Binnen 2 jaar
Binnen 3 jaar
Binnen 4 jaar
€   65,00
€   75,00
€   95,00
€ 105,00
Na 3 jaar betaalt u het volledige bedrag