Meso Vytal

Wat is het meso vytal cell boost concept?
Meso Vytal is een nieuwe, unieke en efficiënte schoonheidsbehandeling op basis van een geheel nieuwe techniek voor huidverbetering. Het is een veilige, eenvoudige en snelle manier om je huidcellen een oppepper te geven.

Met behulp van heel veel kleine naaldjes worden microkleine gaatjes in de epidermis gemaakt. Hierdoor kunnen  de zorgvuldig uitgebalanceerde hoogactieve werksamenstellingen naar de diepere huidlagen worden getransporteerd. De werkstoffen  worden op deze manier precies op de plekken gebracht, waar ze het hardst nodig zijn en het meeste effect hebben. Meso Vytal kan worden toegepast op het gezicht, de hals, het décolleté en de handen.

Rimpeltje en fijne lijntjes worden duidelijk verminderd. Door het hyaluronzuur worden de ruimtes tussen de cellen opgevuld en wordt de huid voller en gladder van binnenuit. Dat maakt de meso vytal med behandeling perfect voor de rijpere huid. Dankzij een zeer rijke voedingstoffencomplex  is meso vytal fresh een perfecte aanvulling op de normale dagelijkse dag- en nachtverzorging. Meso vytal pure is aan te raden voor het herstellen van een doffe, vermoeide en vochtarme huid die na de behandeling zichtbaar “opgelicht” wordt. De huid ziet er jonger en frisser uit.

Basisbehandeling
Reinigen, peeling, meso (werkstoffen naar gelang van
de behoefte van de huid), aftercare, masker, vitamine C ampul,
afsluiten met een dag- of nachtverzorging
€ 65,00
Behandeling incl. microdermabrasie
Reinigen, Aha peeling, microdermabrasie, Meso (werkstoffen naar gelang van
de behoefte van de huid), aftercare, masker, vitamine C ampul,

afsluiten met een dag- of nachtverzorging
€ 75,00

Indien men start met een abonnement (6x achter elkaar Mesobehandeling) ontvangt u een tasje met verzorgingsproducten afgestemd op uw huid.