Massages

Mensen zijn zich in hun dagelijkse leven niet vaak bewust van de spieren, het skelet of de gewrichten. Pas bij klachten wordt er aandacht aan besteed. Dat is met de huid wel anders. Het lichaamsoppervlak is zo goed waarneembaar dat men dit zo goed mogelijk uiterlijk zal verzorgen.

De huid werkt als tastorgaan, als beschermd weefsel dat slijtage, straling, besmetting en uitdroging tegengaat en doet dienst als radiator of isolator. Die functies zijn verdeeld over drie lagen: de epidermis, de dermis en de hypodermis. De epidermis en de dermis samen heten de cutis en de hypodermis noemt met ook wel de subcutis.

Functie van de huid

Communicatie: al bij de embryonale ontwikkeling bestaat op ruggenmerg niveau een neuronale relatie tussen de huid en de organen zoals het hart, de nieren, de maag en de lever. Stoornissen in organen maken zich aan de huidoppervlakte kenbaar door lokale veranderingen in de doorbloeding, het watergehalte, de elasticiteit en de verschuifbaarheid.
Sensibiliteit: naast de passieve rol van het door anderen gezien worden, is ook de huid bijzonder goed in het waarnemen zelf. Allerlei sensaties zoals een streling, druk, koude, hitte, jeuk en beschadiging kan de huid goed waarnemen en uit elkaar houden.
Barrière:voor de huid zijn er nog meer taken die van vitaal belang zijn, maar, die ook voor het grootste deel onopgemerkt zijn. De belangrijkste is wel de barrièrefunctie. Zo heeft de opperhuid of epidermis een speciale structuur die voorkomt dat het lichaamswater wegstroom of verdampt.

Verder geeft de huid bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals:

  • Slijtage
  • Mechanische invloeden op inwendige organen
  • Chemische invloeden (dankzij de minder doordringbare hoornlaag
  • Schadelijke bacteriën en virussen (dankzij de opperhuid cellen en het immuunsysteem
  • Inwerking van UW straling (dankzij de pigmentcellen)
  • Ongewenste temperatuurinvloeden
  • Temperatuurregeling

Onze huid doet heel veel voor ons; dus moeten we onze huid goed beschermen en verzorgen. Vanaf onze 25 e levensjaar wordt de collageenopbouw minder. Dus vanaf onze 25 e jaar wordt het belangrijk om onze huid extra te onderhouden. Dit kan met goede verzorging in de vorm van gezonde voeding; niet roken, matig met alcohol en het dagelijks reinigen en aanbrengen van dag- cq nachtverzorging. Ook het regelmatig bezoeken van de schoonheidsspecialiste werkt daar aan bij. Schoonheidsspecialisten werken veelal met apparatuur tegen huidveroudering. Het nadeel daarvan is dat je niet “voelt” wat de huid doet tijdens de behandeling. Met het werken van de handen op de huid voel je direct hoe de huid aanvoelt en reageert.

Natural Face Lift Massage

Met de natural face lifing massage werk je op het spierweefsel en bindweefsel en botweefsel. Het is een hele intensieve massagetechniek die direct resultaat geeft. Uiteraard heb ik foto’s. maar dit zijn modellen maar mensen zoals jij en ik die deze behandeling hebben ondergaan. Om hun privacy te respecteren publiceer ik dus deze foto’s niet in mijn nieuwsbrief maar als je belangstelling hebt voor deze techniek laat ik je bij mij in de salon de verbluffende resultaten zien.

Kortom laat je verleiden en onderga deze nieuwe behandeling. Uiteraard is een abonnement van 6x het beste en om de 6 weken herhalen. Indien je een abonnement van 6x afneemt krijg je de 1 e behandeling cadeau.

Meridial Facing

De Meridial Facing massage wordt vaak ingezet bij mensen die een burn-out hebben; ziek zijn of ziek geweest zijn. Ook bij oververmoeidheidsverschijnselen; hoofdpijnen is dit een mooie behandeling. De massage is gericht op de meridianen die in je gezicht lopen. Een echte aanrader!

Lymfedrainage

Deze techniek is gericht op het stimuleren van de eiwitten in je huid; deze massage wordt apart gedaan maar ook wel gecombineerd met de Meridal facing of de Natural face lifting
massage. Is gericht op het afvoeren van afvalstoffen en het stimuleren van de huidopbouw.

Basisbehandeling Natural Face Lifting
Reiniging, peeling, huidanalyse, serum, massage,
epileren, dag- of nachtverzorging
€55,00

Basisplus Natural Face Lifting
Reiniging, peeling, huidanalyse, serum, massage,
epileren, masker, dag- of nachtverzorging
€65,00

Basisbehandeling Meridial Facing
Reiniging, peeling, huidanalyse, serum, massage,
epileren, dag- of nachtverzorging
€55,00

Basisplus Meridial Facing
Reiniging, peeling, huidanalyse, serum, massage,
epileren, masker, dag- of nachtverzorging
€65,00

Basisbehandeling Lymfedrainage
Reiniging, peeling, huidanalyse, serum, massage,
epileren, dag- of nachtverzorging
€55,00

Basisplus Lymfedrainage
Reiniging, peeling, huidanalyse, serum (naar behoefte van de huid), epileren, massage gezicht, schouders en decolleté, masker, dag- of nachtverzorging

€65,00

Op verzoek kan een behandeling met een dag make-up worden afgesloten.


Hot stone massage
Rug- & nekmassage
Lichaamsmassage

€37,50
€79,00
Ontspanningsmassage
€37,50
Sportmassage (af te stemmen op eventuele activiteiten) €37,50